Go (W)Vest

cropped-24068210_1698559863527463_943698948352117880_nOm et par uger bliver jeg 45.

Føler jeg mig gammel?

Ja. Og nej. Og ja.

Hvad skal jeg iøvrigt også bruge det til, om jeg føler mig gammel eller ej, så vælter hændelser og erfaringer ind, med lige lovlig ensrettet kraft for tiden.

Derfor også mit fravær her på bloggen.

Jeg var nødt til at tænke. Nøjere.

Hold op, det er belastende at skulle tænke så meget hele tiden, så man tænker så meget, så man tænker de samme ting flere gange, med flere forskellige løsningsmodeller og fora. Nu tænkte jeg færdigt.

Fik jeg noget ud af at tænke? Jeg er usikker.

Men jeg konstaterer en aldersmæssig relevans udi mænd med vest, som må være en aldersrelateret følge. Drop den der gammelsmandskasket drenge. Det er sgu VESTEN der rykker.

Ok.

Min lørdagsobservans er påvirket af indtagelse af visse mængder rødvin, idet jeg blev påvirket af løgnagtige forhold i forvaltningsmæssigt regi, som jeg lige må tage en tiltrængt pause fra. Det krævede utiltalende mængder vin.

Så går tanken, naturligvis på….mænd. (Surpriiiiiise🙈😂).

Jeg mener, hvad skete der lige for den der tweedkasket a la Bonderøven alle mænd i min alder pludselig skal iføre sig? Jeg mener…hvorfor?

Nå, men det er så lige indtil at mama her “sidder på en ikke nærmere defineret bar i det Københavnske” og opdager, at den eneste mand i lokalet der tiltrækker min opmærksomhed er ca. 1,5 høj, MEN iført hvid skjorte og VEST…..og der er noget med den der vest der.

Men hvad f….handler DET lige om?

Min far gik med slipover, dengang i 70` erne. Det var dæleme på ingen måde det mindste et sexet stykke tøj! En strikket slipover, ej men hvad sker der?

Nå, men nu har jeg udforsket emnet lidt de seneste uger, og jeg kan stadig bekræfte, at en mand med vest, det hitter simpelthen. Og gerne i en outreret farve. Lilla hitter. Hallo Prins Henrik. (😂🤣).

For 20 år siden var det langt hår der hittede. Nu er det pletskallethed og vest. Erfaring, vest og manglende hår. EVMH.

Vi mangler egentlig bare, at der bliver tilføjet et monokel. Men så skal jeg nok fylde 55 først.

Jeg savner lidt den dybere forklaring, men nu er jeg tilbage her på bloggen, og vil komme med noget mere seriøst når jeg har afdampet rødvinsdampene af aftenens undren.

Ses. / Maaaahahaiaaa (thanks Holly)🎩

https://m.youtube.com/watch?v=yIq0L-XYFq0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Olxk0n9p_vZtml-MZYT4ycnopPzNCssi0r4grzbQ0w-iwQV9ggYzwPmE