Vind

cropped-24068210_1698559863527463_943698948352117880_nNår vinden blæser. Så kan man vælge at følge med eller blive stående og lade vinden omslutte sig. Go with the flow.

Lige for tiden står jeg stille.

Vinden blæser omkring mig, og jeg er pludselig blevet stor tilhænger af, at jeg ikke behøver at følge med.

Jeg behøver ikke være oppe på beatet, være i front, – faktisk er det pludselig blevet ganske interessant at indtage en mere afventende karakter,- indtil der måske kommer en storm og tager mig med sig ind i tiden. Der er stormwarning😇

Måske vi alligevel, som moderne mennesker, har for travlt med konstant at bevæge os fremad? Konstant opaddrivende drift er næppe sundt for nogle af os. Så travlt at vi glemmer at tage det med, som vinden lod hænge, i de lukkede skodder der skulle holde netop vinden ude.

Skulle vi af og til blive bedre til at stoppe op, og huske at vejen fremad også har noget at gøre med det vi lod tilbage? At vi skal huske at efterlade noget, som vinden kan hente og blæse væk. Og andet skal vi tage med os, som en erfaring der er nødvendig for at bringe os videre i vores liv?

Måske skal vi blive bedre til at erkende, at livet ikke består af udelukkende succeser og fantastiske bedrifter, og at de mennesker vi er, konstant vil være farvet af vores erfaringer og oplevelser gennem livet,- de vinde der blæste gennem os, forbi os, henover os eller med os.

Derfor er ethvert menneske så uendeligt forskelligt, og enhver historie værd at lytte til. Nogle mere interessante end andre. Jeg vil bruge noget af 2019 på andres historier, – de menneskers historier som aldrig bliver fortalt, fordi de måske ikke udadtil er den succes som samfundet forventer, men deres historier er værd at fortælle,- og den del vil I selvfølgelig høre mere om.

Vinden blæser mig personligt tilbage i en retning,- jeg vælger at følge med denne gang og se hvad der sker. Som det har for vane, bliver det nok ikke kedeligt, og ellers kan man jo måske altid puste lidt til vinden og skabe en orkan😉

…og hey, så vinder DK da lige det håndbold VM,- hørte jeg vinden hviske…

Ses/ M🎩